Lapas karte

Kopš 1998.gada uzņēmums ik gadu finansiāli atbalsta dažādas organizācijas un biedrības. Lielākās ziedojumu summas atvēlētas Latvijas Motosporta federācijai, Latvijas Ūdenssporta federācijai, Latvijas Kikboksa federācijai. Finansējums piešķirts arī bērnu un jauniešu organizācijai "Jaunie vanagi", labdarības organizācijai "Laimdota", Latvijas invalīdu kultūras klubam "Draugs", Liepājas domes Sporta pārvaldei, Kultūras pārvaldei un citām organizācijām. "Tas ir gluži simboliski, ka mēs, ceļu būves uzņēmums, atbalstām motosportu. Dinamika, ātrums, rezultāti un tiekšanās uz panākumiem mūs saista arī ar ūdenssportu, tāpat cenšamies atbalstīt dažāda veida aktivitātes tepat Liepājā, savā dzimtajā pilsētā. Taču būtībā savas pilsētas labā strādājam ik dienu – aiz mums taču paliek ne viena vien sakārtota iela," saka uzņēmuma vadītājs Gatis Zvirbulis.

Lielākās ziedojumu summas 2007.gadā atvēlētas basketbola klubam "Liepājas Lauvas", volejbola komandai "Vega – 1", Latvijas Tenisa savienībai un Liepājas tenisistam Andrim Antonovam, ūdensmotosportistam Gatim Gibneram, Latvijas Kikboksinga federācijai, starptautiski pazīstamajam motosportistam Laurim  Freibergam, kā arī korim "Aija", "Rotary" klubam Liepājā, Bārtas pagasta bērniem, savukārt 2008.gadā ziedojumu summas atvēlētas Latvijas Olimpiešu klubam, sporta biedrības klubam „Rīgas Rings”, Latvijas Motosporta federācijai,  Liepājas invalīdu kultūras klubam „Draugs”, Liepājas Reģionālās slimnīcas atbalsta fondam, Liepājas Kikboksinga klubam „K Sports”, basketbola klubam „Liepājas Lauvas”, ūdens sporta klubam „Jūrmala”, Liepājas korim „Aija” un citiem, kas vērsušies pēc palīdzības. "Cenšamies atbalstīt dažāda veida aktivitātes gan Liepājā, gan arī stimulēt mūsējo izaugsmi starptautiska mēroga sarīkojumos. Un tad par sportistu vai dziedātāju panākumiem vēl lielāks prieks arī mums," saka "CTB" vadītājs Gatis Zvirbulis.

Pēdējo divu gadu laikā uzņēmums turpinājis iespēju robežās sniegt atbalstu dažādiem sabiedriski nozīmīgiem projektiem, bet par galveno atbalstu sabiedrībai uzskata stabilu darba vietu nodrošināšanu vairākiem simtiem liepājnieku.

Ar SIA "Ceļu, tiltu būvnieks" atbalstu Latvijas atklātā čempionāta ūdens motosporta pirmajā posmā brauc Zaiga Balode.