Lapas karte

Kopš pirmsākumiem uzņēmums lielus līdzekļus investējis jaunajās tehnoloģijās un jaunas tehnikas iegādē. Notikusi arī strauja darbinieku kvalifikācijas celšana, un joprojām "Ceļu, tiltu būvnieks" veic apjomīgas investīcijas darbinieku izglītībā, veidojot augsti profesionālu komandu.

2001.gada 9.oktobrī uzņēmumā tika izveidota struktūrvienība "Asfaltbetona rūpnīca" Liepājā, Cukura ielā 38, kur uzbūvēja asfaltbetona rūpnīcu "MACHINERY", kurā tika ražoti karstie asfalta maisījumi saskaņā ar ROAD 94 specifikācijām. Bet 2005.gadā SIA "Ceļu, tiltu būvnieks" parakstīja līgumu ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru, kas paredzēja granta finansējuma saņemšanu Eiropas Savienības un Valsts atbalsta programmā komercdarbības infrastruktūras modernizācijai. Izmantojot šo finansējumu, uzņēmums no vācu firmas "Benninghoven" iegādājās jaudīgu asfaltbetona ražotni "TBA 200", kas vienā stundā spēj saražot pat 240 tonnu asfalta. "Jaunā rūpnīca spēj nodrošināt Eiropas Savienības normu prasībām un starptautiskajiem standartiem atbilstoša asfaltbetona ražošanu," norāda ražotnes vadītāji. Rūpnīca atbilst arī videi draudzīgiem standartiem. Bet, lai nodrošinātu atbilstošu asfalta seguma kvalitāti, ir izveidota viena no modernākajām asfalta masu testēšanas laboratorijām.