CTB ņem dalību „Mācies būvniecību 2018″ kampaņā

SIA “Ceļu, tiltu būvnieks” ņem dalību Latvijas mēroga profesionālās orientācijas kampaņā „Mācies būvniecību 2018″

SIA “Ceļu, tiltu būvnieks” kā progresīvs uzņēmums, kurš orientēts ilgtermiņā uz uzņēmuma attīstību, atbalsta biedrības „Building Design and Construction Council” (BDCC) organizēto kampaņu “Mācies būvniecību”. Uzņēmuma mērķis – piesaistīt būvniecības nozarei jaunus un perspektīvus speciālistus.
« Ceļu nozīmīgums salīdzināms ar organisma asinsriti, bez kuras kustības virzība un attīstība nav iespējama, tamdēļ mums nepieciešami izglītoti un progresīvi speciālisti ceļu būves nozarē » ir pārliecināts SIA “Ceļu, tiltu būvnieks” valdes priekšsēdētājs Gatis Zvirbulis.
Jau 2017. gada nogalē SIA “Ceļu, tiltu būvnieks” aicināja apgūt ceļu būves cieņpilnas vērto profesiju Latvijas Lauksaimniecības universitātes Arhitektūras un būvniecības fakultātes studentiem, organizējot tikšanos klātienē uzņēmuma jaunuzceltajā biroja ēkā, kā arī studentiem bija prakstiska iespēja iepazīties ar uzņēmuma ražošanas teritoriju.
Kampaņas “Mācies būvniecību” organizatoru biedrības „Building Design and Construction Council” (BDCC) izdotajā informatīvajā materiālā “Mācies būvniecību” starp ceļu būves nozares profesionāļiem tiek izcelti arī SIA “Ceļu, tiltu būvnieks” labākie speciālisti – ražošanas direktors Kārlis Žāžis un būvdarbu vadītājs Matīss Horna, kuri dalās karjeras attīstības pieredzē un stāsta par to, cik aizraujošas darba iespējas ir ceļu būvniecības nozarē.