Jaunā CTB mītne askētiskā ekspresionisma stilā

Šā gada jūlijā uzņēmumu grupas plašā komanda beidzot iemājoja jaunajā mītnē Cukura ielā 38A. Zem viena jumta apvienota trīs uzņēmumu – “Ceļu, tiltu būvnieks”, “CTB Karjeri” un “CTB Betons” – administrācija, sekmējot uzņēmumu darba efektivitāti un kopējo sadarbību. Pamatakmens betonēšanas svētkos pamatos tika iebetonēta īpaša kapsula ar uzņēmuma darbinieku vēstījumiem un laba vēlējumiem nākamajām paaudzēm.

Mūsdienīgā trīsstāvu ēka ieturēta askētiskā ekspresionisma stilā, kombinējot monolītās betona sienas ar Amerikas riekstkoka un stikla konstrukcijām. Pateicoties stiklotajam jumtam, ēku caurvij dienas gaismas stari, par ko īpaši priecājas uzņēmuma darbinieki. Tāpat ēka ir aprīkota ar mūsdienīgu gaisa vēdināšanas un autonomās apkures iekārtām efektīvam un komfortablam ikdienas darbam.  Jaunajā uzņēmumu grupas mītnē uzstādīta profesionāla apsardzes sistēma darbinieku un apmeklētāju drošībai. Darbiniekiem un apmeklētājiem pieejama arī plaša autostāvvieta.

“Ceļu, tiltu būvnieks” biroja ēkas celtniecība tika uzsākta 2015. gada 11. maijā, celtniecības darbus veicot SIA „SELVA BŪVE”, savukārt projektu izstrādājis SIA „K IDEA”. Ēkas kopējā platība ir 1 753 m2 un tā ir aprīkota ar modernākajām iekārtām un tehniku.