SIA “CTB” svin uzņēmuma 20. dzimšanas dienu

Kurzemes lielākais ceļu būves uzņēmums SIA “CTB” 2018. gada 5. maijā svinīgā gaisotnē Liepājā, koncertzālē “Lielais Dzintars” atzīmēja savu 20. gadu dzimšanas dienu.

“No vienas transporta vienības un dažiem darbiniekiem, šodien esam kļuvuši par vienu no lielākajiem un modernākajiem ceļu būves uzņēmumiem Latvijā ar 290 darbiniekiem, 200 transporta vienībām un daudziem veiksmīgi realizētiem projektiem. Par to, kas esam tagad varu galvenokārt pateikties saviem darbiniekiem un jums, mūsu sadarbības partneri!”: savā uzrunā teica SIA “CTB” grupas valdes priekšsēdētājs Gatis Zvirbulis.

Uzņēmuma valdes priekšsēdētājs uzrunāja viesus atceroties, kā pirms 20 gadiem kopā ar ģimeni devās vienā automobīlī uz Liepāju un 1998.gadā 29. aprīlī, tēvs, Edgars Zvirbulis nodibināja uzņēmumu.

Svētku uzrunu SIA “CTB” grupas vadītājs noslēdza ar Jāņa Raiņa vārdiem “Pastāvēs, kas pārvērtīsies”, iezīmējot uzņēmuma nemitīgo attīstību.